Har du for nylig tænkt eller sagt højt, at du gerne vil lave noget andet, end du gør nu? Og hvis du har, har du så gjort noget ved det?

Foredrag om mod og forandring

Foredraget ‘Hvad er det værste, der kan ske’, handler om mod, og om at springe ud i noget nyt. Det handler om at turde sige et job op, flytte til udlandet, eller starte din egen virksomhed eller hvad det kan være, du gerne vil ændre i dit liv.

 

Det handler om, hvordan får du tingene til at ske. Du får et personligt foredrag med masser af inspiration til, hvordan du kan skabe forandring i dit eget liv, så du hver dag vågner op og er glad og lykkelig.

 

Yes jeg sagde lykkelig – jeg tror på, at vi gerne må være lidt lykkelige hver dag.

 

Det her foredrag er til dig, der gerne vil inspireres til at gøre noget andet i morgen, end du gør i dag. Det kan være, du er fint tilfreds med din tilværelse, men synes, der mangler noget. Det noget, vil jeg gerne hjælpe dig med at finde, ved at give dig indspark til hvordan, du også kan vælge at leve dit liv. Ud over at jeg øser ud af mine erfaringer og mine livsvalg, vil der også være små opgaver, der får dig til at reflekterer over dine valg, og den tid du bruger på dine valg. Du kan også få et kraftigt los i rumpetten, hvis det er det, du har brug for.

 

For jeg er også af den overbevisning, at nogen gange må vi bare tage os sammen, hanke op i os selv, komme ud over stepperne og ‘just do it’.

 

Det her er ikke et foredrag, der prædiker om, hvordan du skal leve dit liv. For det ved kun du. Jeg taler kun om noget jeg selv har forstand på, og ting jeg selv har gennemlevet. Det har jeg så tilgengæld også. Jeg lever det liv, jeg taler om, og det er jeg stolt af.

 

Foredraget 

  • handler om mod
  • Tryghed contra utryghed
  • forhindringer og bekymringer
  • om tiden
  • om drømme
  • Tilvalg og fravalg
  • om bare at gøre det, du brænder for.
  • hvordan gør man det så?

 

Hvad får du med?

Du får en ordentlig saltvandsindsprøjtning på, hvordan du også kan leve dit liv.

Du får et indblik i livet som udenlandsdansker

Du får lysten og modet til at ændre det i dit liv, du synes ikke spiller.

Du får konkrete opgaver, der vil få dig til at reflekterer over dit liv og handle på det. 

 

Det håber jeg, du får når du rejser dig fra stolen efter mit foredrag. 

En inspirerende aften, hvor du både griner, reflekterer over egne livsvalg og modet til at tage beslutninger hen imod det liv, som du drømmer om. Hvis du bare vælger at gøre en ny ting i morgen, end du gjorde i dag, så føler jeg mig lykkedes i forhold til at inspirerer dig.