Velkommen til ‘Den digitale nomade’ i millespeakout.com. Min helt egen podcast. Dejligt du er nysgerrig og vil lytte med.

 

Min podcast hedder ‘Den digitale nomade’ i MilleSpeakOut. Den handler om, at flytte til udlandet, at give inspiration til hvordan man også kan leve og arbejde. Hvordan det er at komme til et nyt land, og hvordan man får taget beslutningen. Den handler om at være selvstændig og at være speaker. Det handler om MOD. Mod til at turde gøre det, du brænder for. Den handler om at være digital nomade, også kaldet location independent.

 

Det her glæder jeg mig så sindsygt meget til. At lave mine egne podcast. Som ex radiovært er det lidt ligesom at være en fisk, der bliver sluppet ud på åbent hav, efter et helt liv i et akvarium, eller et barn der er blevet nægtet slik i hele sin barndom, fordi mor var økofreak og nu er slikboden et stort tagselvbord.  Jeg glæder mig til at få lov at tale om det, jeg brænder for uden, at der bliver cuttet efter 2 minutter, fordi nu skal der spilles en af de 13 sange i timen, som radioen har bestemt.

Imens jeg skriver det her, har jeg Morten Resens Podcast  i ørene, der spørger ‘kan man tjene penge på podcast’? Han kan ikke svare på det endnu, og det kan jeg heller ikke, men som speaker, ville jeg elske en dag, at ‘sige mine egne reklamer i min podcast’.

 

Det er ambitionen. Nu skal jeg ‘bare’ finde lytteren.

 

Jeg håber det er dig.

Velkommen til ‘Den digitale nomade’ og live a life you will remember.

 

 Kærligst Mille